Најновије

ДВЕРИ ПОРУЧИЛЕ СТРАНИМ КОМПАНИЈАМА: Неће моћи више - укидамо ССП!

БЕОГРАД - Двери се залажу за политику економског патриотизма, много веће ангажовање државе у сектору пољопривреде, јер је управо политика немешања државе и препуштање тржишта страним мултинационалним компанијама, довела до тога да су наши пољопривредни субјекти у подређеном положају у односу на стране компаније и запостављени од своје матичне државе, каже се у новом саопштењу ове странке.
Двери (Фото: Двери)

Двери (Фото: Двери)

Смањењем буџета за пољопривреду, смањењем субвенција, усвајањем катастрофалног закона о пољопривредном земљишту, ова Влада показала је, да ће и у наредној години, водити антидржавну политику која ће бити и даље на штету домаће пољопривредне индустрије, наводи се у саопштењу. Држава мора заштитити домаће тржиште укидањем ССП-а, увођењем царинских мера на одређене производе, морају се обновити пољопривредни комбинати који су били носиоци прехрамбене безбедности, мора се зауставити продаја земље странцима од 01.09.2017г., морају се основати државне финансијске институције као подршка домаћим произвођачима, мора се донети низ мера које ће омогућити ревитализацију пољопривредно-прехрамбеног сектора, што ће аутоматски довести до нових радних места, поручују Двери.
Прочитајте још:ОДГОВОРИО ЗА „ХЕРОИН“: Игуман Рафаило величанствено одговорио медијима! (ВИДЕО)СЛУЧАЈ „РАДИКАЛИ“: Обрадовић у Хагу жестоко нападнут!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА