Најновије

Израчунајте када ћете смршати и колико

Ако сте одлучили да направите промену и истопите вишак килограма, право је време да се покренете јер, као и за све остало, и за то је потребно време. Желите ли да знате колико ће вам бити потребно да дођете до жељеног циља? Израчунајте!
Дијета која топи сало...(Фото: pixabay.com)

Дијета која топи сало...(Фото: pixabay.com)

Како делује калкулатор мршављења?

За здраво мршављење, без ригорозних дијета и великог одрицања мораћете да будете много стрпљиви, али и бити доследни у свом плану. 1. У таблицу убаците своју тренутну тежину, висину и године изражене у килограмима и центиметрима. 2. У означено поље упишите колико би желели да смршате и кликните на означено место калкулатор калорија. 3. На екрану ће бити исписан максималан број килограма који можете скинути као и време које је потребно да изгубите уписану жељену тежину. Пробајте овде Када покушавате да изгубите килограме, изузетно је важно да по сваку цену сачувате своју мишићну масу. Мишићи су кључна ствар приликом губљења нежељених килограма јер убрзавају метаболизам и сагоревају калорије три пута брже него масне ћелије. Међутим, приликом ригорозних дијета које укључују мали унос калорија губимо и до 50 одсто мишићне масе. Ипак, уколико свакодневно једете 70 одсто препоручене количине калорија (девојке не би требало да уносе мање од 1.200, а мушкарци 1.800 калорија) можете избећи губитак мишића. Препоручена количина калорија односи се на количину калорија које конзумирамо дневно како бисмо одржали тренутну тежину.
Прочитајте још:СКИНИТЕ САЛО БРЗИНОМ СВЕТЛОСТИ: Ова дијета је лака, једноставна и за месец дана 10 кг мањеДијета „8 сати“ – изгубите и до 4 кг недељноХИТ ДИЈЕТА: Једите сланину и истопите сало за само 10 дана
Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА