Најновије

СРБИЈОМ ЋЕ ПРОЋИ МИЛИОН ИЗБЕГЛИЦА! Ево који ће српски градови бити прихватни центри за мигранте

БЕОГРАД- Србија се ужурбано припрема за кризу коју би изазвало затварање граница за избеглице које иду у земље Западне Европе, а како преносе “Вечерње новости” на мигранте у Србији чека 17 градова где ће бити распоређено око 6.000 људи!
Мигранти у Београду (Фото: Танјуг принтскрин)

Мигранти у Београду (Фото: Танјуг принтскрин)

Како преноси овај лист на 17 локација у земљи већ је обезбеђено око 6.000 лежајева, а у припреми је још 3.000, међу њима је и хотел Обреновац чија реконструкција почиње и у ком су некада били смештени мигранти али је он у поплавама руиниран. Српски званичници понављају да 6.000 није квота коју је Србија добила од ЕУ, већ да се ради о превенцији за случај нужде. Реч је о центрима који већ функционишу, док ће се други отворити у случају да се затворе границе ка северу и избегличка река неко време остане заглављена у Србији. Места где ће бити смештени мигранти: -Крњача -Бања Ковиљача -Боговођа -Сјеница -Тутин Прихватно транзитни центри: -Прешево -Принциповац код Шида -Бујановац -Адашевци код Шида -Суботица -Шид Станица -Димитровград -Босилеград -Пирот -Зајечар -Неготин -Сомбор.
Прочитајте још:ЛЕКАРИ НИГЕРИЈЕ: Тачи и нигеријски гувернер заједно продавали органе!ИМА СВЕ ШТО МУ ТРЕБА: Због Јелене, сарме и Срба, Сиријац одлучио да остане у СрбијиСУПЕР Ј*БОТЕ: Шта је Бећковић рекао о ове две речи и како звучи Радичевићева песма са њима
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА