Најновије

ВЕЉА ИЛИЋ : Вучић је добар премијер, треба га подржати

ЧАЧАК - Лидер Нове Србије (НС) и министар за ванредне ситуације у Влади Србије Велимир Илић оценио је синоћ у Чачку да је Александар Вучић (СНС) "добар премијер и да га треба подржати".
Велимир Илић (Фото: Јутјуб)

Велимир Илић (Фото: Јутјуб)

"Вучић је добар премијер, ради, трчи, бори се и треба га подржати, али не треба да мисле други ако су на листи са Вучићем да ће победити, а да не раде ништа. Морају и они да раде, бар мало, а не да седе и чекају да им Аца донесе гласове. Е, то неће моћи. Ми ћемо се борити и сви морају да се боре, а онај ко не направи резултат не може да прође", рекао је Илић на предизборној трибини НС у Чачку. Он је оценио да НС има 20 година "честитог и постојаног рада", и да је Чачак када је он дошао на место градоначелника 1996. године био "јад и несрећа", а да је сада постао "модеран и леп град, европског, светског типа". Илић је после трибине , која је одржана пред пуном Великом салом Дома културе у Чачку и под називом "Нова Србија у слици и речи, првих 20 година", изјавио новинарима да НС преговара са СНС о заједничком наступу на предстојећим изборима у Србији и да ће наредне седмице бити познати детаљи тог разговора, а да ће на локалне изборе у Чачку изаћи самостално. НС је на власти у Чачку од 1996. године, када је за градоначелника Чачка изабран Велимир Илић који је на тој функцији остао до 2004. године. Он је од 2004. године до данас био министар у пет српских влада, а његов родјени брат Војислав је од 2012. године градоначелник Чачка.
Прочитајте још:ШЕШЕЉ: Трамп је јасно осудио бомбардовање Србије, надам се да ће моја подршка пресудитиСРБИЈА НЕЋЕ БИТИ ТАМПОН ЗОНА: Ако треба затворићемо границе за мигрантеМихајловић: Народ све више против ЕУ и то треба да нас брине!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА