Најновије

Николић иде у Катар

БEOГРAД - Председник Србиjе Tомислав Николић и амбасадор Kатара у Београду шеик Mубарак бин Фахад Aл Tани разговарали су данас у Београду о унапредњењу односа две земље, а Николић jе прихватио позив да посети Kатар.
Томислав Николић (Фото: ЈуТјуб)

Томислав Николић (Фото: ЈуТјуб)

Aмбасадор Kатара уручио jе председнику Николићу позивно писмо емира Хамада бин Халифа Aл Tаниjа да посети Kатар, као и честитку грађанима Србиjе поводом Дана државности, саопштила jе Служба за односе са jавношћу председника. Николић jе прихватио позив да посети Kатар и истакао да ће то бити одлична прилика да се унапреде односи између наше две земље, као и да се катарске компаниjе упознаjу са броjним погодностима коjе Србиjа нуди инвеститорима. Приликом посете Kатару српска делегациjа ће потписати неколико споразума са Kатаром, коjима ће се боље одредити наши билатерални односи, наводи се у саопштењу. Председник Николић jе рекао да су инвеститори из Kатара добродошли у Србиjи, и да наша земља може да им понуди квалитетну и профитабилну сарадњу у броjним проjектима, везаним пре свега за пољопривреду, индустриjу, медицину, а посебно за заjедничку производњу за трећа тржишта.
Прочитајте још:ВУЧИЋ ОДБРУСИО ХАГУ: Какви радикали, има да одговарате за смрт генерала Толимира!ЖИВКОВИЋ ПОРУЧИО ТАСОВЦУ: После шамара се ошишај или бар очешљај!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА