Најновије

Има 17 година и зарађује 30.000 $ месечно, како?

Када већина тинејџера жели да финансира свој хоби као што су видео игре, фотографија или екстремни спортови они ураде једну од две ствари.
Има 17 година и зарађује 30.000 $ месечно, како? (Фото: Pixabay)

Има 17 година и зарађује 30.000 $ месечно, како? (Фото: Pixabay)

Или траже новац од родитеља или се запосле, најчешће у услужној делатности. Темпер Тхомпсон није урадио ни једно ни друго. Када је ишао у осми разред основне школе, Томпсон је одлучио да ће до новца доћи без помоћи родитеља и без мириса који се најчешће асоцира на рад у ресторанима брзе хране. Тхомпсон је упалио свој компјутер и почео да се бави онлине маркетингом. Његов циљ је био да заради 100 долара за месец. Тхомпсон сада има 17 година, а продавајући предавања на својој страници зарађује 30.000 долара месечно. Он открива пет лекција које је научио на путу до садашњег успеха: 1) Преузмите иницијативу "Пуно људи прича о томе шта би хтели да раде, али то на крају никада не ураде", каже Тхомпсон. "Ако не преузмете иницијативу никада нећете бити успешни." Свако познаје неког ко воли пуно да планира само да би видео како ти планови скупљају прашину у фиокама и ормарићима поред радних столова. Идеје су јефтине и добијамо их стално, но имплементација тих идеја је скупа, а управо имплементација је та која ће вашу идеју претворити у нешто конкретно. 2) Немојте да се плашите неуспеха Грешке се догађају увек, но кључ успеха је истрајност. Тхомпсон је пуно пута погрешио пре него што је дошао до своје добитне формуле. "Превише људи покуша, не успе и онда одустане, стога није ни чудо да никада не остваре своје жеље. Неуспех је предност, из њега учите и постајете бољи ", каже Тхомпсон. 3) Останите усредсређени Изаберите једну ствар и бавите се искључиво њоме. Данас се често прича о томе како људи имају кратку концентрацију и како не могу да се фокусирају на једну ствар. Тхомпсон сматра да је то фатално и да ствари које могу одвратити пажњу увек морају бити довољно далеко од вас да за њима не можете да посегнуте ако вас ухвати криза. 4) Окружите се позитивним људима Око себе морате имати праве људе - људе који ће вас инспирисати, подстакнути и који ће вас подићи ако паднете. Тхомпсонови родитељи су предузетници и власници кафића и задовољни су својим животом. Не траже прилику за експанзију. С друге стране, Тхомпсон је амбициозан, жели да напредује у послу и његови родитељи га у томе подржавају. Међутим, не подржавају га финансијски будући да му ту не треба помоћ јер је почео без новца. Пружају му моралну подршку, а то је кључно. 5) Немојте да се опустите Стално морате да се крећете напред. Потенцијалног улагача можете задивити на неколико начина. Тхомпсон је сваке године остваривао раст од 100 одсто. Другим речима, када је почео да зарађује 100 долара месечно, врло брзо је увидео да може, уз мање промене, зарађивати и 1,000 долара Тхомпсонов циљ је зарада до 100.000 долара месечно. “Много ће људи остварити свој првобитни циљ и биће срећни", објашњава Тхомпсон. "Ако не будете прележерни и ако наставите да себи задајете нове циљеве, можете наставити да растете."
Прочитајте још:АНЂЕО ЈОЈ ЈЕ РЕКАО „ДОЂИ К МЕНИ“: Слепа девојчица коју је отац одбацио прогледала под Острогом!НЕМЦИ ЗОВУ СРБЕ ЗА ПОСАО ИЗ СНОВА: Дневница минимум 80 евра, а не треба диплома!
Извор: b92.net  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА