Најновије

ШЕШЕЉ О ИЗРИЦАЊУ ПРЕСУДЕ: Добровољно нећу у Хаг, то ме не интересује!

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ рекао је, поводом објаве Хашког трибунала да ће му пресуду изрећи 31. марта, да га то не интересује и да добровољно тамо неће ићи.
Војислав Шешељ (Фото: Милан Лучић)

Војислав Шешељ (Фото: Милан Лучић)

"То мене не интересује, ја сам Хашки трибунал убедљиво победио. После 12 година тамнице, избацили су ме буквално из шевенингенског затвора", рекао је Шешељ. Он је истакао да га пресуде Хашког трибунала не интересују, као ни заказивања, изрицања нити било шта друго и да добровољно тамо неће ићи. Раније данас, Хашки трибунал је објавио да ће Шешељу пресуду изрећи 31. марта. Како се наводи у одлуци председавајућег судије Жан-Клод Антонетија, пресуда ће бити изречена у 10 сати. Иначе, Шешељ је пред Хашким трибуналом оптужен за ратне злочине од 1991. године до 1993. године. Привремено је из здравствених разлога пуштен на слободу док чека пресуду.
Прочитајте још:Хит фотка: Председник Србије „прекуцао“ цео текст на искљученом лаптопу!ШЕШЕЉ СЛАВИ РАДИКАЛСКУ СЛАВУ: Овако се прослављају Света Три Јерарха у СРС (ФОТО/ВИДЕО)ПРЕМИЈЕР УПУТИО ПРОТЕСТНУ НОТУ: Хаг мора да поштује Србију!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА