Најновије

НЕВЕРОВАТНО, АЛИ НОВА СТРАНКА И ДС ТВРДЕ: Американци су створили Исламску државу!

САД - Готово у потпуности огољена теза да иза Исламске државе као спонзор стоје Сједињене Америчке Државе, по свему судећи, доживљава свој врхунац и бива прихваћена, чак и у оним круговима од којих се то никада не би очекивало, а то су српске странке познате по својим проамеричким и про-НАТО ставовима.
Америка и Исламска држава - два брата рођена на зиду смрти! (Фото: Правда)

Америка и Исламска држава - два брата рођена на зиду смрти! (Фото: Правда)

Наиме, Зоран Живковић из Нове странке и Владимир Тодорић из ДС-а, јуче су објавили на Твитеру фотографије америчког државника, сенатора из Аризоне и једног од највећих русофоба, Џона Мекејна, путем којих га оптужују за блиске везе са оснивачем и командантом Исламске државе, Абу Бакр ал-Багдадијем. Реч је о више фотографија које сведоче о сусретима овог утицајног америчког политичара и представника власти САД-а са оснивачем Исламске државе. Свест о томе да амерички политичари и власти САД-а имају јаке везе са Исламском државом је веома снажна и у самој Америци, али и широм света, а о томе сведочи и најновија политика САД-а и појединих ЕУ лидера који желе да зауставе руске војне операције против џихадиста у Сирији. Тодорић је објавио ове фотографије, а Живковић одмах затим убрзо ретвитовао његову објаву. Тодорић је уз фотографије написао кратко:"Данашњи почасни гост А. Вучића, Џон Мекејн са оснивачем и командантом ИСИС-а, Абу Бакр ал-Багдадијем." Подсећамо, бивши конгресмен из Њујорка Џозеф Диогарди тврдио је да је Џон Мекејн као шиптарски лобиста учинио све што је од њега затражила Албанско-америчка грађанска лига укључујући и наоружавање ОВК. До сада, од ове две српске странке још никада се нија дала чути оштрија критика америчких власти због подршке шиптарским нарко-бандама и терористима. Да ли су ставови о умешаности утицајних америчких званичника у оснивање Исламске државе изнети у јавност од стране Живковића и Тодорића само јефтини предизборни трикови којима желе да се представе широј јавности као противници америчке политике, остаје да се види. Судећи према њиховој досадашњој политици, реч је о прљавој маркетиншкој предизборној борби у којој се не бирају средства у циљу "пљувања по политичком противнику", односно, у овом случају по премијеру Србије, Александру Вучићу и ништа више од тога. Са друге стране, хаос који се дешава у евроатлантском савезу, а који се највише очитава кроз распад ЕУ који је из дана у дан све евидентнији, довешће неминовно до заокрета у политичком курсу многих наших странака које желе да се "додворе" бирачима и које желе да се одрже у политичкој арени. О чему се ради у случају Нове странке и ДС-а, показаће се веома брзо.
Прочитајте још:ПОПИШМАНИЛИ СЕ: Оснивачи ЕУ се отцепљују од остатка Уније?!ХАГ ПРЕСУЂУЈЕ ШЕШЕЉУ ПОСЛЕ 13 ГОДИНА: Изрицање заказано за 31. март, лидер СРС мора у Схевенинген
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА