Најновије

ТУКЛИ СУ ГА КАБЛОВИМА ПО ГОЛОМ ТЕЛУ: Молио их је за милост, али није преживео! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Руски милитанти спровели су егзекуцију по узору на Исламску државу, после мучења и батинања дилера дроге. Нестанак човека са снимка је пријављен, а сада се верује да је мртав.
Тукли га кабловима по голом телу (Фото: Јутјуб)

Тукли га кабловима по голом телу (Фото: Јутјуб)

“Казна” је спроведена у граду Комунару, у Доњецкој области, у јужној Украјини, која се налази у рукама проруских бораца. Шокантни видео човекла кога муче убрзо је постао виралан. На снимку се види човек који моли за живот, а везан је црвеном траком за дрвени стуб. Туку га електричним кабловима. Батинање спроводи милитант по имену Олкон, који је дошао у Комунар из Новосибирска да би подржао проруске борце. На снимку се чује глас који, између осталог, каже: – Ово је казна за дилера дрогом. Човек кога батинају их моли да престану. – Рећи ћу шта желите! Позваћу другог дилера и доћи ће са робом! Олкон на снимку говори да ће момак бити погубљен као пас. Видео је поставила званична заједница проруских побуњеника на Руској друштвеној мрежи ВКонтакт. www.youtube.com/watch
Прочитајте још:ПОДРШКА БАШАРУ: Устаници и Курди растерали терористе из Тел Рифата (ВИДЕО)Путин наредио: Руска звер хитно ка Сирији!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА