Најновије

ДА ЛИ ЈЕ ОВО НОРМАЛНО? Девојчице од осам година играле око шипке у јутарњем програму (ВИДЕО)

Гледаоци јутарњег програма на једној од телевизијских станица у Великој Британији остали су у шоку када су у тој емисији видели две девојчице од само осам година и једну од 11 како плешу око шипке.
Лепо их уче...(Фото: Јутјуб)

Лепо их уче...(Фото: Јутјуб)

Водитељи емисије угостили су и инструкторку плеса која обучава децу, као и мајке девојчица. Током гостовања у посебном делу студија, оскудно одевене девојчице извеле су тачку, прености "Телеграф". За време саме емисије, али и након ње повела се велика полемика око тога да ли је тај начин плеса прикладан за децу тог узраста. Корисници друштвених мрежа наводили су да девојчице тог узраста требају да се играју у песку, а не да плешу око шипке. Погледајте како је то изгледало: www.youtube.com/watch
Прочитајте још:УХВАЋЕН НА ДЕЛУ! Пилот доказао постојање кемтрејлса (ВИДЕО)ПРИЗОРИ КОЈИ СУ ДИРНУЛИ СВЕТ: Породица је овог дечака (2) одбацила јер су мислили да је вештац! Осам месеци је јео отпатке и спашавао живу главу (ФОТО)САЗНАО ДА ГА ДЕВОЈКА ВАРА: Приредио јој Дан заљубљених који никад неће заборавити (ВИДЕО)
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА