Најновије

Милићева прозива Лазанског!

БЕОГРАД - Јелена Милић, директора Центра за евроатлантске студије и главни НАТО лобиста у Србији, поводом усијане друштвено-политичке ситуације која је настала у земљи због потписивања споразума са НАТО алијансом, на свом Твитер профилу је прозвала утицајног аналитичара за војна питања, Мирослава Лазанског.
Јелена Милић (Фото: ЈуТјуб)

Јелена Милић (Фото: ЈуТјуб)

Јел' се Лазански огласио?, пише Милићева на Твитеру. Шта жели овим Милићева да постигне није баш најјасније, али у јавности је Лазански перципиран као жесток опонент Милићевој. Остаје да се види да ли ће се Лазански огласити и како... twitter.com/jelenamilicceas/status/699953916251938816 Подсећамо, организација ЦЕАС коју води Милићева организује 22. фебруара конференцију на тему руско-српских односа и судећи по њеним објавама на Твитеру реч је о једној русофобској и анти-Путиновској конференцији. Конференција се одржава у хотелу Метропол и почиње у 09.30 часова.
Прочитајте још:„Турску флоту у Црном мору потопићемо за неколико минута“ПРАВО У ПОТИЉАК: Успорени снимак снајперског хица! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА