Најновије

Трамп изјавио да не воли анални секс, а да његова Меланија никад не врши велику нужду!

-Никада није какила испред мене, мислим да она то не ради. Можда то чува за брак - рекао је и додао да је пробава његове прве супруге Иване била "нормалнија".
Доналд Трамп и Меланија (Фото: Јутјуб)

Доналд Трамп и Меланија (Фото: Јутјуб)

За Доналда Трампа можемо слободно рећи да је он један непресушан извор забаве због својих смешних, али и помало бизарних изјава. Свакодневно је на мети критичара који само чекају да се огласи како би неку реченицу искористили против њега. Тако је било и овај пут, када је искрено изјавио да “није баш обожавалац аналног секса“. Такође, у приликом својих говора, он је “поткачио” и прелепу девојку Меланију за коју је рекао да је “никада није чуо да испушта ветрове“. – Знам да је то фасцинантно, али она никада није прднула поред мене – рекао је Трамп. Иначе, Трамп је приликом гостовања у шоуу Ховарда Стерна добио још једно помало “шкакљиво” питање у вези са вршењем велике нужде његове девојке. – Никада није какила испред мене, мислим да она то не ради. Можда то чува за брак – рекао је, и додао да је пробава његове прве супруге Иване била “нормалнија”.
Прочитајте још:НЕВЕРОВАТНА ТВРДЊА ШОКИРАЛА РЕГИОН: Индијанци су хрватског порекла!ХИТНИ САСТАНЦИ: Турска позвала амбасадоре пет сталних чланица Савета безбедности УН
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА