Најновије

Транссексуалка посветила Вучићу песму: Он је тако моћан тип, чврстог....(ВИДЕО)

Трансексуална певачица Наташа Маза, поново је шокирала јавност, а вероватно и премијера Србије, којем је посветила свој најновији хит.
Он је тако леп...(Фото: Јутјуб)

Он је тако леп...(Фото: Јутјуб)

Нумера под називом " За Вучића" осванула је премијерно данас и већ је постала прави хит. Да је премијер згодан, леп, да га довози црни џип, да има дубок џеп... Море епитета и дивљења од стране младе уметнице. www.youtube.com/watch Иначе, Наташа Маза довођена је у везу с многим познатим личностима, као што су Мали Кеба или Ћазим Османи. Да је Вучић добар фрајер и да привлачи естраду говори чињеница да су у његову част снимане и друге песме и оде (радости). Подсетимо се чувеног хвалоспева Марије МаXиме, под називом " Вучић Александар". Њу можете послушати ОВДЕ. Ту је и млада Данијела Петковић с чувеним "Вучић - сладак си као лучић ". www.youtube.com/watch Не знамо која је нумера боља, али - свака част за труд, девојке...
Прочитајте још:РУШИ ИНСТАГРАМ: Емили Ратајковски потпуно гола! (ФОТО/ ВИДЕО 18+)МНОГИ НЕЋЕ ВЕРОВАТИ: Погледајте позе у којима се сликала Атина са свега 13 година! (ФОТО)КРИСТИЈАНОВА НАЈЈАЧА ОДВАЛА ИКАДА: Пришили су ми пенис мртвог човека и примио се! (ВИДЕО)
Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА