Најновије

ХИЛАРИ НА КОЛЕНИМА: Раст подршке Сандерсу

ВАШИНГTОН - Регистрованим гласачима Демократске партије се све више допада сенатор из Вермонта Берни Сандерс, који жели да буде кандидат те странке на изборима за америчког председника, па га у анкети агенције АП описују као искреног, компетентног и саосећајног чешће него пре два месеца.
Берни Сандерс (Фото: Јутјуб)

Берни Сандерс (Фото: Јутјуб)

Резултати анкете показују да 72 одсто гласача Демократске партије сматра да би Сандерс могао победити на изборима, што је за 21 одсто више него у децембру. Док Сандерс осваја наклоност међу бирачима, његов главни конкурент Хилари Клинтон има огромну подршку међу истакнутим члановима Демократске партије. Сандерс је једини кандидат и Демократске и Републиканске партије за којег више од половине гласача сматра да је саосећајан, искрен и симпатичан. Само 30 одсто бирача мисли да је Хилари Клинтон искрена. Око 40 одсто од укупног броја америчких гласача има позитивно мишљење о Хилари Клинтон и Сандерсу.
Прочитајте још:Страховити удар америчких авиона: Високи званичници Исламске државе одржавали тајни састанак, убијено их више од 40!Ердоган покушава да увуче у рат Русију и САД
Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА