Најновије

Откривени најновији детаљи зашто је Чеда Јовановић ишао код Шиптара у Шилерову и ко му је то наредио?!

После интервјуа с актуелним председником Србије Томиславом Николићем, Оља Бећковић је за НИН разговарала с бившим српским председником и садашњим лидером Социјалдемократске странке Борисом Тадићем, који је по први пут отворено говорио о свом коалиционом партнеру Чедомиру Јовановићу и његовом одласку у Шилерову!
Зашто је Чеда ишао у Шилерову? (Фото: Јутјуб)

Зашто је Чеда ишао у Шилерову? (Фото: Јутјуб)

Тадић је на питање Оље Бећковић да ли је у равни морала имао проблем са пореклом имовине Чедомира Јовановића рекао: – Све време инсистирам на транспарентности имовине и Закона о пореклу имовине. Јовановић и ја немамо размимоилажења у том ставу. Када је реч о посетама Шилеровој лидера ЛДП-а Тадић каже: – О читавом аспекту убиства Зорана Ђинђића разговарали смо након много година, то је била озбиљна претпоставка наше сарадње. Он је мени дао једно потпуно другачије виђење, мислим да је он ту апсолутно чист и да никада није имао прилику да одговори на ваљан начин шта се све ту дешавало. Он је у тим, као и неким другим посетама обављао мисију и испуњавао задатак који му је дао председник Демократске странке. Тадић је између осталог рекао и да СНС малтретира Ивицу Дачића, који живи у бескрајном страху да ће га неко заменити. – Дачић се прави мртав као опосум, а Вучић се храни његовим страхом. Остатак интервјуа прочитајте у НИН-у.
Прочитајте још:Николић још не подиже рампу за НАТОЧепурин: Вучић ми је потврдио „војну неутралност“РУСИЈА: Ни корак даље у НАТО!
Извор: НИН

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА