Најновије

СЕКС ЗА ПАРЕ: Београђанке раде и за 50 евра!

БЕОГРАД - Лист Блиц истражује тему проституције у Београду и објављује други текст по реду на ову тему који преносимо у целини, а реч је о исповести Београђанке која каже да се неколико њених колегиница повукло "из посла због страха од полиције" због писања овог листа.
Оглашавају се онлајн (Фото: ЈуТјуб)

Оглашавају се онлајн (Фото: ЈуТјуб)

"Девојку смо звали пре Нове године, када је њен оглас био ударни, али није била расположена за причу о проституцији. Сада се сама јавила", пише Блиц. „Ево, после текста, девојке се јављају само на телефоне старих муштерија. Страхују од полиције. Боје се да не буду ухапшене”, каже девојка, уз молбу да не буде објављен ни псеудоним под којим оглашава сексуалне услуге. Она је открила за Блиц информације о којима претходно није желела да прича. О ценама, конкуренцији, клијентима... „Те цене које наводимо у огласима сто, двеста евра на сат јесу бајка. Тако саме себи дижемо цену, али у стварности девојке одлазе и на 50 евра по сату. Такво је време. Нема се пара. Упозоравам млађе девојке, које улазе у посао. Ако мисле да ће зарадити новац за неки гламурознији живот, тога неће бити. Од проституције живимо тек да покријемо рачуне и трошкове. Ништа више”, прича девојка. Она каже и да девојке које се оглашавају уопште не изгледају као лепотице на фотографијама које објављују уз оглас. „Све те девојке изгледају потпуно нормално. Ни за једну не бисте рекли да је проститутка”, каже она. Наводи да и међу ескорт дамама има ривалства. - На сајту је најпопуларнија Тина Блејд, која је порно-глумица, и која плаћа премијум оглас. Она је најскупља, али има и највише муштерија. Ту је и црвенокоса Кристина, која је пре била мушкарац Милан - каже она. Ова ескорт дама каже да се проституцијом највише баве девојке које су у Београд дошле да студирају. „Тај посао врло брзо односи свој данак и већина одустане од факултета”, каже девојка. Наводи да ни она, ни њене колегинице, којих је на спорном сајту више од 400, нису добиле позив из арапских земља, где се на проституцији зарађује много више новца. „Радимо у Београду, и клијенти су нам углавном странци који дођу послом и остају који дан, па хоће и провод. У арапске земље одлазе ове старлете које се рекламирају на ТВ-у, у разним ријалити емисијама”, каже девојка.
Прочитајте још:ЗА ЊИМ СУ СВИ ОДЛЕПИЛИ: Овај снимак је забрањен у целом свету (ВИДЕО 18+)НАСТАВИЛА ПО СТАРОМ: Станија се поново разголитила (ФОТО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА