Најновије

СУТРА УДАР НА РУСИЈУ: Конференција у Београду браће Рокфелер - русофобске најаве Јелене Милић!

БЕОГРАД - Центар за евроатлантске студије (CEAS) сутра, 22. фебруара, у Београду одржава конференцију под називом „Србија и Русија, руски утицај на стабилност, демократизацију и европске интеграције Србије“, а судећи према Твитер објавама директоре ове организације, Јелене Милић, у којима своје неистомишљенике назива "Путиновцима" и исмејава проруске ставове, конференција ће имати изразит русофобски карактер.
Јелена Милић (Фото: ЈуТјуб)

Јелена Милић (Фото: ЈуТјуб)

Главни покровитељи ове конференције су америчка амбасада у Београду и Фондација браће Рокфелер. Јелена Милић је позната у српској јавности као НАТО лобиста, а једна од њених најзапаженијих изјава је да "Русија нажалост постоји". Како се наводи у саопштењу CEAS-а, конференција ће предузети низ активности с циљем неутралисања проруске и антизападне реторике у српском друштву. У центру су озбиљно забринути развојем догађаја и обећавају да ће „подржати грађане Србије објективним аргументима како би осетили корист од евроатлантских процеса у региону и сарадње Србије са НАТО-ом“, пише у саопштењу на страници CEAS-а, објавио је још раније сајт ЊузФронт. Учествује низ говорника, а то су Светлана Логар из агенције Ипсос, Мијат Лакићевић, познати српски економски аналитичар, др Миливој Бешлин, историчар, Маја Стојановић, представница невладине организације Грађанске иницијативе, др Снежана Илић из Центра за развој цивилног друштва, Маријана Тома из Фонда за хуманитарно право, Фајез Рисхег из хрватске организације „Центар за развојну сурадњу“, али и из Украјине на тему „Како се Путин спремао за велики рат!?“ ће говорити Андреј Иларионов, као и украјински амбасадор у Србији, Олександр Александрович. Конференција се одржава у хотелу Метропол са почетком у 09.30 часова.
Прочитајте још:ФЕНОМЕНАЛНО: Сиријски снајпериста постигао „немогуће“ (ВИДЕО)ДС НАСТАВЉА „РАТ ПРОТИВ АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ“: Скоте ниси Скат!ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ: Српски амбасадор у Москви тврди да се „Србија ускоро прикључује Евроазијском савезу“
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА