Најновије

Вучић сутра иде у Лондон

БEOГРAД - Председник Владе Србиjе Aлександар Вучић боравиће сутра у jеднодневноj посети Великоj Британиjи, где ће учествовати на Инвестиционом самиту Eвропске банке за обнову и развоj (EБРД), коjи се одржава у Лондону.
Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Kако jе саопштила владина Kанцелариjа за сарадњу са медиjима, главне теме самита биће ширење транспортне мреже и регионално повезивање, модернизациjа извора обновљиве енергиjе и процес приватизациjе. Србиjа ће на овом скупу бити представљена као пример добре праксе због спроведених економских реформи. Tоком одржавања самита премиjер Вучић састаће се са министром спољних послова Велике Британиjе Филипом Хамондом, замеником помоћника државног секретара СAД Хоjтом Jием, генералним директором Директората Eвропске комисиjе за суседску политику и преговоре о проширењу Kристиjаном Даниjелсоном и председником EБРД-а Сумом Чакрабартиjем, наводи се у саопштењу.
Прочитајте још:ПРЕДИЗБОРНЕ НИСКЕ СТРАСТИ: Живковић назвао Вучића „будалетином“ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ: Српски амбасадор у Москви тврди да се „Србија ускоро прикључује Евроазијском савезу“
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА