Најновије

ДНО ДНА: Карлеуша вређа децу због физичког изгледа

Како се број кандидата у „Звездама Гранда” постепено смањује, тако су оштрији и коментари чланова жирија, а последња емисија запрепастила је оне који прате такмичење.
Вређа децу (Фото: Јутјуб)

Вређа децу (Фото: Јутјуб)

Иако се до сада углавном догађало то да се жири међусобно препуцава и упућују једни другима критике, па и оштрије провокације, овај пут се десило да чланица жирија, певачица Јелена Карлеуша тешко извређа неколико кандидата на рачун физичког изгледа, али и одевних комада и стајлинга. У двадесет другој емисији по реду, првом такмичару Јасмину Шехићу из Брчког, који има само 21 годину, дала је свој глас, али и додала нешто што је запрепастило све у студију: „Ти мени, Јасмине, личиш... јеси ли гледао цртани ‘Звонар Богородичине цркве?‘”, питала је певачица. Када је кандидат одговорио потврдно, Јелена је рекла: „Е, ти мени личиш на тог звонара, а певаш као анђео. И то је једна драстична разлика у теби. Изгледаш тако, а певаш овако. Микс тога те чини јако посебним у овом такмичењу”, рекла је певачица, а момак се само насмејао. Одмах након Јасмина, Карлеуша је имала још један испад. На ред је дошла кандидаткиња која по мишљењу многих гласом помера све границе - Марина Стевановић (28) из Београда. Марина је отпевала Викторијину песму „Рат и мир” и песму Милене Вучић „Да л’ она зна”, а Карлеуша је током извођења говорила „одлично”. Међутим, када се завеса дигла, уследиле су критике. „Ти имаш глас, срце и емоцију као фатална жена и звезда. А изгледаш као кафе-куварица. Као тетка која је почела да ради у малом кафићу у унутрашњости. Са таквим гласом не можеш да изгледаш тако. Поради на томе”, рекла је Јелена, а Саша Поповић је додао да је Ана Бекута 1985. изгледала још горе, и да су његове критике уродиле плодом, па она данас одлично изгледа.

Марија Шерифовић: Не мораш да изгледаш као проститука!

Марија Шерифовић је стала у одбрану кандидаткиње којој је Карлеуша рекла да личи на кафе-куварицу и рекла јој да уопште не мора да изгледа као проститутка да би била звезда. Јелена је ипак наставила по свом, па је још неколико кандидаткиња опоменула да не долазе у ципелама на платформу јер је то „демоде“.
Прочитајте још:ЗАПАЛИЛА ИНТЕРНЕТ: Врела плавуша у најпровокативнијем издању до сад (ФОТО 18+)СТАНИЈА ПРОВОЦИРА: Због ове фотке мушкарцима није добро (ФОТО)АУ, СЕСТРО: Сања водила емисију без доњег веша (ВИДЕО)
Извор: Блиц  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА