Најновије

Оружја више него у касарни, директан пренос на Би Би Си-ју: Овако је било на венчању Цеце и Аркана! (ФОТО/ ВИДЕО)

Њих двоје су се први пут срели 11. октобра, 1993. године у ресторану Ердут, а упознао их је Оливер Мандић, који је позвао певачицу да пева на прослави Српске добровољачке гарде.
Свадба Аркана и Цеце (Фото: Јутјуб)

Свадба Аркана и Цеце (Фото: Јутјуб)

Гостујући у емисији код Минимакса, Цеца је прокоментарисала и како је тај први сусрет изгледао. -То је апсолутно била љубав на први поглед - рекла је Цеца, додавши да га се на почетку јако плашила и да јој није био ни мало симпатичан. - Много сам читала о њему и када је требало да запевам пред њим, сва сам била преплашена. Кад сам стигла у Ердут, ствари су се промениле и у моју, али и у његову корист - рекла је Цеца, а потом је прокоментарисала да ју је попут Дон Жуана оборио са ногу када јој је пришао. Аркан је такође тај тренутак запамтио. - Кад је дошла онако мршава, са само 48 килограма, помислио сам свашта. Није ми пало на памет да ћу са њом да се венчам, јер певачице нису одговарале мојој природи. Она је, међутим, веровала да ћемо бити заједно. Ја нисам. И после је све то променила! Две године касније, 19. фебруара 1995. године изговорили су једно другом судбоносно "да", а Цеца је увек говорила како је доживела праву и велику љубав и да његову смрт никада неће прежалити. На њиховој свадби у хотелу "Интерконтинентал" било је око 800 званица, а венчање је обављено по свим традиционалним обичајима.
На гламурозни догађај потрошено је око 100.000 марака. Медији су ову свадбу називали "свадбом века", а цео догађај је преношен директно на "Би Би Си-у" и "Си Ен Ен- у".
Прочитајте још:ЦЕЦИНЕ ГОЛЕ ГРУДИ: Због ових кадрова је Аркан наредио да се избаце све секси сцене из њеног филма! (ВИДЕО)СТАНИЈА НА „ФАРМИ“: Нећете веровати шта су продуценти смислили овај пут! (ВИДЕО)О, КАКВЕ ГРУДИ! Такмичарка се постидела бујног попрсја, а онда је Калинић направио шоу (ФОТО/ВИДЕО)
Извор: Правда, Стори

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА