Најновије

СРПСКА СЕКС-БОМБА ОСВАЈА СВЕТ: Ватрена Бојана засенила светске лепотице (ХОТ ВИДЕО)

Пре извесног времена часопис "Sports Illustrated" снимио је серијал провокативних едиторијала за купаће костиме, у коме су се нашле многе светске лепотице, попут тенисерке Каролине Возњацки, скијашице Линдзи Вон, УФЦ шампионке Ронде Роузи, манекенке Криси Тејген.
Бојана Крсмановић (Фото: Јутјуб)

Бојана Крсмановић (Фото: Јутјуб)

У овом друштву нашла се и једна Српкиња. У питању је манекенка Бојана Крсмановић, која је својим облинама и те како привукла пажњу. Наша лепотица добила је позитивне коментаре на Јутјубу, а један од коринсика написао је да је она нова Ирина Шајк. Иначе, Бојана се већ дуги низ година бави манекенством, а многи је упоређују с чувеним топ-моделом Синди Крафорд. Већ увелико гради каријеру ван границе Србије, а будући да је често у иностранству, истиче да воли да борави у Београду. Погледајте едиторијал који је Бојана Крсмановић снимила за "Sports Illustrated": www.youtube.com/watch
Прочитајте још:ВРЕЛО: Овако се Нивес Целзијус спрема за спавање (СЕКСИ ФОТО)ЗАПАЛИЛА ИНТЕРНЕТ: Врела плавуша у најпровокативнијем издању до сад (ФОТО 18+)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА