Најновије

СРПСКИ ХАКЕРИ СРУШИЛИ ХРВАТСКИ САЈТ: Окачили српску и руску заставу и Шешеља с кокардом!

ЗАГРЕБ - Хакери су синоћ напали интернет страницу Института за хрватски језик и лингвистику Pravopis.hr, поставивши на њу фотографије споја српских и руских застава, натпис "Вуковар српски град", као мелодије четничких песама.
(Фото: Pravopis.hr принтскрин)

(Фото: Pravopis.hr принтскрин)

Уместо уобичајеног садржаја осванула је фотографија Војислава Шешеља с кокардом и калашњиковом. На дну странице остављена је порука: поздрав од српских хакера. Јуче се, иначе, обележавао Међународни дан матерњег језика, а директор Института Жељко Јозић сматра како то није случајно. "Мало сам, али само мало, изненађен. Такве ствари нам не требају. Напад нам је дојавила корисница из Канаде. Ово је досад други хакерски напад на наше странице. У договору са надлежним службама одлучили смо да срушимо сервере, односно ставимо странице ван функције до решења проблема. Ако буде потребе, догађај ћемо пријавити и полицији", рекао је Јозић.
Прочитајте још:НАПАЛИ СУ ГА ЈЕР ЈЕ СРБИН: Српског младића у Хрватској претукли због песме!РЕВИЗИЈА ИСТОРИЈЕ ПО МЕРИ УСТАША: Хрватска припрема закон о лустрациjиНЕВЕРОВАТНА ТВРДЊА ШОКИРАЛА РЕГИОН: Индијанци су хрватског порекла!
Извор: Јутарњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА