Најновије

ДАЧИЋ ПОРУЧИО ТАДИЋУ: У историју идеш као "губитник"!

БEOГРAД - Социjалистичка партjа Србиjе саопштила jе данас да ће Борис Tадић остати запамћен као председник коjи jе изгубио сараднике, политичке партнере, приjатеље и лично достоjанство и то само зато што jе, како кажу, све заборавио и онда пробао и друге да наговори да забораве.
Ах, та декларација о помирењу... (Фото: ЈуТјуб)

Ах, та декларација о помирењу... (Фото: ЈуТјуб)

"Неки људи знаjу када jе време да се склоне. Неки умеjу да прихвате одговорност за сопствене неуспехе и да признаjу да су криви. Неки осете тренутак за достоjанствени одлазак. Неки схвате да су бивши и пусте друге. Oни коjи ништа од тога не знаjу, имаjу само jедно име: Борис Tадић", наводе из СПС-а. У саопштењу Главног одбора социjалиста се додаjе да се Tадићем више неће бавити, те да ће га о свему, како кажу, подсетити на изборима. Tадић jе раниjе рекао да лидер социjалиста Ивица Дачић треба да поднесе оставку jер га сматра одговорним за погибиjу двоjе српских држављана у Либиjи. Tадић jе на конференциjи за новинаре подсетио да се киднаповање догодило пре месец дана и да jе Дачић одговоран што раниjе ниjе спровео истрагу. "Mораћемо да добиjемо одговоре шта се ту десило и да ли jе Дачић одобрио путовање, коjе jе резултирало киднаповањем", рекао jе Tадић.
Прочитајте још:Чепурин: Парадоксално је што Београд понашање САД не схвата као непријатељскоДачић: Aмбасадор и службеници ће бити саслушаниОКРШАЈ У СТУДИЈУ: Дачић напао водитеља током емисије (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА