Најновије

Велика офанзива сиријске војске у Латакији

Сиријска војска убила је на десетине терориста ИД и Нусра фронта и уништила њихове центре за кориднацију током офанзиве на северу земље, јавила је је сиријска новинска агенција Сана.
Сиријска војска (Фото: САНА)

Сиријска војска (Фото: САНА)

Сиријски авиони су у провинцији Хомс уништили два положаја милитаната Нусра фронта, док је сиријска армија упала у центре ИД у Талал ел Саудију и Палмири. Истовремено, у Алепу су се владине снаге, уз подршку борбених јединца уништиле 14 возила са митраљезима, убијајући да на десетине терориста, преноси Сана. У северном делу провинције Латакија сиријска војска је заузела два села и тако обезбедила неколико стратешких тачака на североистоку региона. Жестоке борбе водиле су се и у Деир ез Зор, граду на североистоку Сирије који је 120 километара удаљен од Раке, када је у протеклих 24 сата ликвидирано 65 екстремиста ИД, наводи агенција, позивајући се на војне изворе. Нешто раније, сиријске војне јединице разнеле су тунел дужине 40 метара у Сини, граду који терористи користе као складиште за оружја и муницију.
Прочитајте још:Турска је у ратном стању, али то нико није озваничиоПАДАЈУ ПРЕД АРГУМЕНТИМА: Лажи западних медија о Руској операцији у Сирији разоткривена уживо!ЦИА ПОТВРДИЛА ШОКАНТНУ ПРЕТЊУ: Саудијска Арабија има атомску бомбу спремну за употребу?! (ВИДЕО)
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА