Најновије

ЋЕРКА ПЛАКАЛА КАД ГА ЈЕ ВИДЕЛА: Маринко Маџгаљ смршао због терапије!

Вести о опоравку глумца Маринка Маџгаља коме је прошлог лета дијагностикован рак панкреаса, подједнако радују и његове колеге, обожаваоце, целу Србију.
Маринко Маџгаљ (Фото: Јутјуб)

Маринко Маџгаљ (Фото: Јутјуб)

Код Маџгаља су због прегледа долазили угледни лекари из иностранства, а после дужег времена видео се и са ћерком Саром (6), која је плакала од среће, али и туге јер је њен тата веома смршао због болести и терапије. - Маринко се договорио с Дубравком (Мијатовић, бившом супругом) да једно време не виђа њихову ћерку Сару јер је био веома малаксао због интензивних хемотерапија. Маленој је било чудно што тата не долази по њу као раније, али Дубравка је успела да јој објасни да је он тренутно веома заузет и да ће, чим он то буде могао, ићи да га види. Кад је дошао тај дан, Сара је узбуђено чекала сусрет, а кад је видела оца, почела је да плаче као киша. Помешале су јој се емоције. Тата јој је много недостајао, а шок за њу био је кад је видела колико је смршао. Деца осећају све и у том тренутку Сара је знала да је њен тата био болестан. Био је то заиста веома емотиван сусрет - прича саговорник Старса. Да је Маринку боље, говори и податак да су га колеге из Атељеа 212 позвале на 50. јубиларно извођење његове омиљене представе „Август у округу Осејџ“, али глумац још није био спреман за појављивање у јавности. Ипак, на оригиналан начин им је ставио до знања да мисли на њих. - После представе целокупну екипу у бекстејџу је сачекало послужење које је за њих специјално из „Српске кафане“ поручио Маџгаљ, уз честитке на успеху. Сви су се одушевили и разнежили, слали су му СМС поруке захвалности и подршке и дуго причали о свом колеги и пријатељу, кога једва чекају да виде. Уколико Маџгаљев опоравак настави да тече успешно као досад, а у посети су му били чувени лекари из Израела и Немачке који су потврдили да је на путу опоравка, то би могло да се деси ускоро.
Прочитајте још:Књига која се чита годину данаХТЕЛИ ДА ЈЕ ВИДЕ ГОЛУ: Наташа Беквалац једва се одбранила од униформисаних напасника!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА