Најновије

МОЋНИ КРЕМЉ: Ево како се чува тврђава руског председника (ВИДЕО)

Наиме, фотографија феминисткиња које држе плакат и то на једној од кула Кремља брзо је обишла интернет, али је брзо откивено и да је лажна, те да се оне нису могле попети на кулу, а то заправо и не може нико.

Моћни Кремљ (Фото: РИА)

Да је фотографија монтирана и саме су признале, а како се Кремљ чува открио је популарни блогер и фотограф Иља Варламов који је међу првима посумњао у аутентичност фотографије.
Варламов је казао да су камере на зиднама Кремља постављене на свега неколико метара размака, те да су зидови преграђени решеткама, па је тако немогуће на њих изаћи, а камоли на кулу.
Он је такође навео да Федерална служба безбедности чува зидине и да су на сваком кораку агенти, те да је њихов задатак да елеминишу претњу, пошто се ради о радној резиденцији руског председника Владимира Путина.
Безбедњаци имају читав пук, а како су раније писали медији, спекулисало се да у њему има чак 500 припадника, те да је састављен од пет батаљона, од којих два чувају тврђаву.
Такође, ту је и почасна гарда, али уколико би се икада и догодио напад на Кремљ, чета оперативне резерве, то јест, локалних специјалаца била би спремна да прискочи у помоћ.
Спремна је и моторизована чета са тенковима која се налази у Подмосковљу.
Извор: Глас Москве

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА