Најновије

Зато се мрзе 20 година! Због ове изјаве је кренуо рат између Аркана и Цеце и ЈК! (ФОТО/ВИДЕО)

Познато је да Цеца и Карлеуша нису у добрим односима, али мало је оних који се сећају како је све почело. Зато смо ту ми да вас подсетимо.
Цеца и Карлеуша (Фото: Инстаграм)

Цеца и Карлеуша (Фото: Инстаграм)

Сукоб певачица Цеце Ражнатовић и Јелене Карлеуше траје дуги низ година, па зато и не чуди што су на крају завршиле на суду.

When there is no enemy within, the enemies outside cannot hurt you.

A photo posted by Jelena Karleuša /JK OFFICIAL (@karleusastar) on

Опште је познато да су Јелена и Цеца у свађи, али мало ко се сећа како је почео њихов сукоб и како је дошло до тога да Карлеуша, која је на почетку каријере обожавала Цецу, данас не престаје да је клевеће где год стигне.
Јелена Карлеуша почела је каријеру 1995. године као седамнаестогодишњакиња певајући популарне турбо фолк песме. С друге стране, Цеца је већ тада била велика звезда и те исте године удала се за Жељка Ражнатовића Аркана.
Млада и амбициозна Карлеуша је врло брзо схватила како функционише естрада, па је неколико година касније у једном од интервјуа изјавила како су све певачице курве. - Све смо ми курве! Не баш у правом смислу те речи, али ту негде. Умеће је себе добро уновчити. Себе убрајам у врхунске курве, које умеју да се продају за најбољу могућу цену, на највиши начин. Аматери то не знају, а ни не вреде толико - рекла је Јелена. Ова реченица је одјекнула као бомба, па је реаговао и сам Аркан. - Карлеуша мора да је била пијана или дрогирана кад је то рекла - рекао је Ражнатовић. На ову изјаву реаговала је и сама Цеца. - Згранута сам! Тачније шокирана и не могу да нађем прави коментар. Посебно ми је криво што сам Јелену хвалила и истицала као будућу певачку звезду. Она се, међутим, определила за каријеру скандал девојке. Популарност се таквим путем никако не стиче. Препоручујем јој да убудуће све што говори, говори искључиво у своје име, а не у име свих колегиница - рекла је Цеца. У једној од чувених емисија Милована Илића Минимакса Карлеуша је јавно коментарисала његове речи уз констатацију: "Ко о чему, курва о поштењу!"
?✌?️ A photo posted by Jelena Karleuša /JK OFFICIAL (@karleusastar) on
- Као девојка од 19 година имала сам страшан сукоб са Арканом који ме је јавно напао. Он је био убица и криминалац, а ја сам му се на врло културан, шмекерски и храбар начин одупрла. Подигла сам глас против њега кад то нису могли да ураде ни најмоћнији људи у Србији. Цеца ми је била узор. Али, кад су ме она и Аркан напали срушио ми се цео свет - испричала је касније Јелена у једном интервјуу. Подржали су је обожаваоци, јер је проговорила о ономе о чему је Србија ћутала. Било је и оних који су јој замерали, јер се и сама забављала са жестоким момком Зораном Давидовићем Ћандом. Почетком 2000. године убијен је Аркан, а две и по године касније и Ћанда. Несрећни дани за Цецу почели су пет дана након убиства премијера Зорана Ђинђића, 17. марта 2003. године када је Цеца ухапшена у својој кући у којој је пронађено скривено оружје за које ће она касније тврдити да је остало од Аркана и да није имала појма да је ту. У тренутку хапшења у њеној кући је био и Драган Карлеуша, Јеленин отац, тада високи полицијски службеник. У ударном Дневнику РТС-а приказана је слика Цеце како седи у друштву припадника земунског клана који су директно оптужени за убиство премијера. Цеца је у Централном затвору провела више од два месеца. Међутим, то није утицало на њену каријеру, већ се вратила на естрадни трон, а сукоб са Карлеушом се још више заоштрио. Јелена Карлеуша је користила сваку прилику да осује паљбу по Цеци. Прозивала је због "дружења" са мафијашима, јавно је исмејала после концерта на Ушћу 2006. године јер је држала прст у уху док је певала. Крајем 2010. године Јелена је на Фејсбуку написала отворено писмо Цеци износећи јавно, гласно и јасно све оно што се одавно зна. После ових речи Цеца је због спомињања деце и покојног мужа тужила колегиницу за клевету.
После три године суђења поступак је завршен у Цецину корист, али Карлеуша се не предаје и наставља да с времена на време "почасти" новим увредама.
Прочитајте још:КАО У СТРИПТИЗ КЛУБУ: Тијана Ајфон одиграла секси плес у базену (ВИДЕО)Фатална Плејбој зечица покорила свет својим егзотичном лепотом и врелом гузом! (ФОТО/ВИДЕО 18+)ВРЕЛО ИЗДАЊЕ: Атина к’о Плејбојева зечица! (ФОТО)
Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА