Најновије

Џихадисти полако, али сигурно губе Латакију: Падају и последњи бедеми одбране

Војска Сирије значајно напредује у борби против џихадиста, па су борци лојалну председнику Башару ал Асаду ослободили низ стратешких области у североисточном делу провинције Латакија. Како је пренела агенција Фарс, у нападима је убијено на десетине терориста, а много више их је рањено.
Сиријска армија напредује (Фото: Јутјуб)

Сиријска армија напредује (Фото: Јутјуб)

Сиријске трупе успеле су да натерају на повлачење терористе из села Барза ел Тахтани, Катеф ел Заитона, Дахер Сандо, Тал Гвеират и Џабал Абу Али у региону Латакије, јавља Фарс. У другом удару сиријске војске и јединица самоодбране освојена је стратешка кота 458 у Латакији, а у офанзиви је убијено и рањено на десетине терориста. Током офанзиве сиријски борбени авиони су бомбардовали положаје терориста у селу Мар Баија. - Неколико положаја терориста и њихова војна мрежа тешко су оштец́ени током налета борбених авиона над селом Мар Баија у Латакији - рекао је извор Фарса. Према извештају, око седам одсто покрајине Латакија је још увек под контролом терориста, док је сиријска војска за последњих неколико месеци заузела више од сто села у овој области.
Прочитајте још:ЛУДИЛО СНИМАК: Као да сте лично испалили пројектил из базуке! (ВИДЕО)Песков: Бомбардујемо искључиво терористе!
Извор: sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА