Најновије

БРУТАЛНИ УДАРЦИ РУСКЕ АРМИЈЕ: Срушен и ловац Миг-29, украјинске формације у бежанији (МАПА)

Током дана, Оружане снаге Русије извеле су неколико удара на циљеве на територији под контролом непријатеља. Конкретно, током следећег напада на аеродром у близини Дњепропетровска, уништен је ловац МиГ-29.

На правцу Слобожанског , настављају се тешке борбе у Волчанску , природа окршаја прелази у позициону. Украјинске формације гранатирају Белгородску област и користе беспилотне летелице камиказе.

У правцу Бахмута , руске снаге појачавају интензитет напада на Часов Јар и успеле су да захвате вишеспратнице на истоку града. Према неким извештајима, јужно Клешчејевка и околни висови су ослобођени.

У правцу Авдејевског , борбе су избиле на периферији Новоалександровке , ау Соловјеву је ситуација и даље тешка због велике активности непријатељских УАВ оператера.

На правцу Доњецка воде се борбе у Краснохоривки , где непријатељ држи положаје у високим зградама упркос вишеструким артиљеријским и ваздушним ударима.

У Старомјерском и Урожајном у правцу Времјевског , руски јуришни авиони напредовали су неколико стотина метара у границама насељених места, а у Болшој Новоселки поново је погођен мост који је претходно обновио непријатељ.

ГОРИ ЧАСОВ ЈАР! Брутални ударци руске армије, мете су спржене (ВИДЕО)

Извор: Правда.рс - Рибар

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА