Најновије

НАТО ГЕНЕРАЛ "ОШТРО" О РУСИЈИ: Ми не желимо - они желе непријатељство!

ВАШИНГТОН - Амерички генерал Филип Бридлав, главнокомандујући НАТО алијансом за Европу, изјавио је да је Русија сама одабрала непријатељски однос наспрам Запада.
Генерал Бридлав (Фото: ЈуТјуб)

Генерал Бридлав (Фото: ЈуТјуб)

Русија жели да промени међународно право и сама је од себе направила непријатеља Европе и Сједињених Америчких Држава, каже генерал Бридлав, обраћајући се на седници Комитета оружаних снага САД-а. Русија представља егзистенцијалну претњу за САД и њене савезнике, рекао је амерички генерал, преноси Радио Слободна Европа. Генерала Бридлава је на истој седници подржао и министар одбране САД-а, Ештон Картер, истакавши да "Русија крши међународно право и жели да успостави нова правила". Они желе да мењају оно што је користило свим земљама на свету, па и самој Русији, каже Картер. Картер је истакао да САД никада нису желеле да од Русије направе непријатеља, али да Русија жели да буде непријатељ и да ће САД и њени савезници заштити своје интересе.
Прочитајте још:СВЕ СНИМЉЕНО: Џихадисти ранили новинарку и убили камермана (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)АСАДОВА УДАРНА ПЕСНИЦА: Погледајте специјалне елитне јединице војске Сирије (ВИДЕО)
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА