Најновије

УПАЛИ У ЈАК НАПАД ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ: Руски новинари блокирани у Сирији!

- Неколико дана смо радили у курдском граду Кобани, већ смо намеравали да идемо у Ирачки Курдистан. Јутрос је изненада почео јак напад милитаната Исламске државе на суседни град Тел Абјад - саопштио је камерман који се налази у курдском граду Кобани.
Џихадисти (Фото: milliyet.com.tr)

Џихадисти (Фото: milliyet.com.tr)

Према подацима које је добио од курдских Народних заштитних јединица, колона бораца ИС изашла је из града Раке и напала курдски град Тел Абјад. Истовремено са територије Турске на Тел Абјад јуриша одред од око 50 припадника Исламске државе. - У овом тренутку у Тел Абјаду се воде борбе истовремено на 15 тачака. Град је пламену. Пут из Кобана на исток, којим је требало да кренемо, сада је сувише опасан. Блокирани смо у Кобанију - написао је камерман на Фејсбуку. Он је навео да се са њим налази још један новинар РЕН ТВ. Џихадисти напали новинаре код Даре - новинарка рањена, камерман убијен Подсећамо, пре неколико дана, у близини града Дара, један камерман је убијен, а једна новинарка је рањена. Њих двоје су снимали репортажу на првој линији фронта и потпали су под жестоку ватру џихадиста. Снимак ове ужасне трагедије можете видети ОВДЕ
Прочитајте још:КИМ ЏОНГ УН ПРЕТИ: Имамо ново револуционарно оружје!ХАОС У НЕМАЧКОЈ: Меркелову у Сибир – Путина у Берлин! (ВИДЕО)
Извор: rs.sputniknews.com / Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА