Најновије

Ријана нам короји моду уличног стила

Популарна певачица Ријана опробала се и у улози модног креатора и на ревији у Њујорку током Недеље моде представила своју колекцију "Фенти Пума" инспирисану Јапаном, са креацијама уличног стила у готово искључиво црно-белим тоновима.
Ријана (Фото: Јутјуб)

Ријана (Фото: Јутјуб)

У интервјуу уочи ревије, која је одржана у мрачној атмосфери налик на шумску, на сцени окруженој димом и огледалима, певачица са Барбадоса рекла је да "ужива у креирању и изражавању луцкастих идеја које јој падну на памет", преноси АП. "То је најбоље у свему - имати могућност да се изразите", истакла је, додавши да је мода за њу нешто што се природно испољава. Како каже, ужива у откривању различитих стилова, материјала и кројева што, објашњава Ријана, "није лако, али није ни много напорно". Она је годинама често посећивала Недеље моде на ревијама креатора као што је Александер Ванг, те сада каже да ју је инспирисало много великих светских дизајнера, мада ниједног не жели да именује "јер не жели никога да имитира". Њеној ревији присуствовала је многобројна публика у којој су били и амерички глумац и домаћин предстојеће доделе Оскара Крис Рок, супермодел Наоми Кемпбел, певачи Ни-Јо и Пит Венц, креатор Џереми Скот и уредница "Вога" Ана Винтур, наводи америчка агенција.
Прочитајте још:ПОРОДИЛА СЕ НАЈЛЕПША СРПСКА ГЛУМИЦА: Ево прве слике из породилишта (ФОТО)ГРОБАРИМА СЕ ПОСРЕЋИЛО: Добили још једну секс бомбу – она ће убудуће да „пали и жари“!
Извор: Танјуг  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА