Најновије

НЕПРИСТОЈНА ПОНУДА: Милијардери Кличку и Фјурију обећали невероватне паре за срамотан меч (ВИДЕО)

Најбољи тешкаши данашњице Тајсон Фјури и Владимир Кличко добили су невероватну понуду групе милијардера да одрже реванш.
Фјури и Кличко (Фото: Јутјуб)

Фјури и Кличко (Фото: Јутјуб)

Фјури је недавно узео Кличку наслов светског првака у тешкој категорији, а јавност спекулише о реваншу. Међутим, све приче о реваншу надмашиле су идеје богаташа, који су реванш би замислили као гладијаторски дуел из доба Римског царства. О томе је Фјури говорио за енглеске медије. "Један шеик ми је поручио да има 120 богаташа који су спремни да дају сваки по милион долара да одржимо меч само за њихове очи. Без новинара, без публике... Њих 120 на јахти и нас двојица у рингу", открио је Фјури. Актуелни шампион је додао да је био спреман да прихвати договор, исто као и Украјинац, али да су преговори пропали из непознатих разлога. "Владимир је пристао, ја сам одмах 'суперпристао' јер је требала да ми припадне већина од 120 милиона на столу. На крају је договор ипак пропао. Из низа разлога, од којих је један немогућност доласка наших навијача", рекао је Тајсон Фјури. Он је рекао да му неће бити проблем и да се пензионише. "Не могу да пронађем мотивацију. Могао бих да се повучем и без пораза, а онда да остатак живота нормално проведем. Тренутно бих боксовао само због новца, а увек сам говорио да не желим да новац буде испред спорта. Остварио сам сан, а сада је све ствар мотивације. Постоји и живот после бокса, а ја не знам у овом тренутку шта да радим. Могао бих да будем замрзнут у наредних 40 година или колико ћу већ да живим. Ништа неће да надмаши тај успех", рекао је Фјури. www.youtube.com/watch
Прочитајте још:ЧЕЛИЧНИ СРБИН ШАМПИОН СВЕТА: Бојан Величковић разбио Американца Смита и освојио титулу (ВИДЕО)БРУТАЛАН НОКАУТ У ПРВОЈ РУНДИ: Какав повратак у ринг бившег шампиона тешке категорије! (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА