Најновије

ПОРНИЋАРИ СТАРИ: Погледајте како су ове холивудске звезде започеле каријеру (ФОТО 18+)

Свако путовање започиње једним кораком и свако мора однекуд да крене. Пут до звезда је трновит, али за неке ипак клизи.
Порнићари стари... (Фото: принтскрин/Правда)

Порнићари стари... (Фото: принтскрин/Правда)

Ово су нека од највећих имена филмске индустрије, која су холивудску каријеру започела филмовима за одрасле.

Камерон Дијаз

Са 19 година појавила се “као од мајке рођена” у секси видеу под називом “Она није анђео” (She's no Angel). Тужила је и стрпала у затвор сниматеља, који ју је тим видеом уцењивао, али је снимак ипак процурeо на интернет.

Мет Лебланш

Пре него што је постао познат као Џои из “Пријатеља”, глумио је у еротском серијалу “Дневник црвених ципела” (Red Shoe Diaries). У једној од епизода, он заводи секретарицу и секса се са њом у лифту.

Мерилин Монро

Године 1949. Мерлинка се слика гола за тричавих 50 долара. Четири године касније, појављује се и на Плејбојевој дуплерици, што је и њој и овом магазину подигло рејтинг и донело статус иконе.

Саша Греј

Ова бивша порно глумица постала је озбиљна глумица након појављивања у филму “Потпуни доживљај” (The Girlfrend Experience). Она је прешла дугачак пут од богиње секса до ХБО диве.

Дејвид Духовни

[caption id="attachment_545021" align="aligncenter" width="640"]Молдере... Молдере... (Фото: принтскрин) Молдере... Молдере... (Фото: принтскрин)[/caption] Познатији као Молдер из једне од најпопуларнијих серија свих времена “Досије X”, каријеру је, као и Лебланш започео у софт-порн серији “Дневник црвених ципела” (Red shoe diaries). Играо је лика заљубљеног у секси приче. Да иронија буде већа, 2008. годину Духовни је провео у рехабилитационом центру у коме се одвикавао од секса. Зато се не чудите што је избор пао баш на њега за улогу вечито напаљеног Хенка у серији “Калифорникација”.

Џон Хем

[caption id="attachment_545022" align="aligncenter" width="640"]Џон Хем (Фото: принтскрин) Џон Хем (Фото: принтскрин)[/caption] Звезда серије “Људи са Менхетна” (Mad Men) зарађивао је по 200 долара дневно радећи за еротску кућу Скинемакс. Данас зарађује 250.000 долара по епизоди.

Силвестер Сталоне

[caption id="attachment_545023" align="aligncenter" width="640"]...а овако је почео "Рамбо" (Фото: принтскрин) ...а овако је почео "Рамбо" (Фото: принтскрин)[/caption] Ова акциона звезда каријеру је започела је у мало другачијим акционим филмовима. Са 24 године он је глумио “пастува” у филму “Журка код Мачкице и Пастува” (The Party at Kitty & Stud’s). У то време је спавао по аутобуским станицама, па га је улога љубитеља садо мазо играрија склонила са улице.

Арнолд Шварценегер

[caption id="attachment_545024" align="aligncenter" width="640"]Уметност: Шварценегер у геј магазинима (Фото: public) Уметност: Шварценегер у геј магазинима (Фото: public)[/caption] Познатији као Терминатор и Конан, овај глумац, бодибилдер и политичар, некада је позирао за геј магазине. Данас своје наге фотографије назива “уметничким”.

Џеки Чен

[caption id="attachment_545025" align="aligncenter" width="640"]Није баш све остало у породици: Џеки Чен (Фото: Википедија) Није баш све остало у породици: Џеки Чен (Фото: Википедија)[/caption] Ова звезда акционих комедија, каријеру је започела У филму “Све остаје у породици” (All in the Family), где вози рикшу и има аферу са удатом женом. То је и једини филм у коме не демонстрира своје фантастичне борилачке вештине и способности.

Хелен Мирен и Малком Мекдауел

[caption id="attachment_545026" align="aligncenter" width="640"]Сцена из Калигуле (Фото: принтскрин) Сцена из Калигуле (Фото: принтскрин)[/caption] У млађим данима, ова дама играла је куртизану у историјском еротском спектаклу “Калигула”, раме уз раме са колегом Малкомом Мекдауелом, познатијим под именом Алекс из култног филма “Паклена Поморанџа”.
Прочитајте још:
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА