Најновије

ЈЕЗИВО ПАТЕТИЧНО: Украјински посланик поручио ЕУ да су "једна крв"!

КИЈЕВ / БРИСЕЛ - Украјина је што се тиче ЕУ интеграција "испаљена" и то је већ свима одавно јасно, још од како је немачки шеф дипломатије, Франк-Валтер Штајнмајер, јасно и гласно рекао да је питање чланства Украјине у ЕУ и НАТО алијанси питање за неке будуће генерације.
Луценко (Фото: ЈуТјуб)

Луценко (Фото: ЈуТјуб)

Жалосно је то што је цео рат почео управо због тога што су Украјинци умислили да ће им неко отети ЕУ, а још жалосније је то што су Немачка и цела ЕУ под диригентском палицом те исте Украјинце убеђивали да је свргавање Јануковича питање живота и смрти, те да "морају одбранити ЕУ" свим средствима. Украјинци су направили крвави Евромајдан, а затим и рат, па тек онда открили да од ЕУ нема ништа. Најновија кукумавка украјинског посланика Јурија Луценка, из тзв. "Блока Петра Порошенка", у Бриселу је врхунац. Наиме, он је молио Холанђане да ратификују Споразум о асоцијацији и придруживању са Украјином речима: "Ми смо једна крв!", а то је одјекнуло, како украјинским, тако и руским и европским медијима. Чак 75% Холанђана, према последњим истраживањима, против је приступања Украјине Европској Унији, пише украјински Кореспондент. "Шта ми хоћемо од Европе? Ми смо спремни да проливамо крв за слободу Украјине и Европе и све што желимо од вас је да нам кажете: 'Ми смо једна крв!'. То је све што молимо све Холанђане и Европљане. Ми смо на првој линији фронта. Ми вас то молимо у знак солидарности са погинулим украјинским официрима и десет хиљада погинулих Украјинаца." - каже Луценко. Паралелно са Луценковим "мољакањем", Штајнмајер је још једном наставио да критикује Кијев, означавајући их овај пут као главног кривца и препреку за постизање решења у Донбасу. "Хаос у Кијеву је највећа препрека за постизање решења у Донбасу." - каже Штајнмајер, немачки шеф дипломатије. Штајнмајер је најавио активније деловање Берлина у циљу решавања ситуације у Донбасу, а очигледно је да је Немачкој дозлогрдио "евромајдан" и цела украјинска прича.
Прочитајте још:„Експерт“ Си-Ен-Ена: Путин отео и малезијски авион (ВИДЕО)ОДРУБИЛИ МУ ГЛАВУ: Снимак прекланог курдског борца! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО 18+)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА