Најновије

ЈЕЗИВО СВЕДОЧЕЊЕ ДАДИЉЕ: Овде сам убила малу Настју! Прво сам је задавила а онда сам узела нож... (ВИДЕО)

Гјуљчехра Бобокулова, дадиља која је зверским чином ужаснула цео свет, одвела је припаднике руске полиције на место где је убила четворогодишњу Настју М.
Дадиља из пакла...(Фото: Јутјуб)

Дадиља из пакла...(Фото: Јутјуб)

Она је полицајце одвела у стан у коме је задавила дете, коме је потом, ножем одсекла главу. Она је истражитељима испричала да су је тог дана прогањали гласови као и да је била бесна јер је чула да је њен муж у Узбекистану поново оженио док је она била у Русији. Она је, како тврди, одбила његову понуду да му буде друга жена. "После убиства сам дошла овде, скинула сам сукњу и бацила је у ђубре. Потом сам се пресвукла у одећу у којој обављамо молитву. Глас ми је рекао да то обучем", испричала је Бобокулова. Обезглављено тело девојчице пронађени су у колевци у породичном стану. Била је обучена у мајцу и шорц. На њеном ћебенцету је била слика малог мачета. Подсетимо,Гјуљчехра Бобокулова је јуче после стравичног убиства, подметнула пожар у стану и изашла на улицу где је викала "Алаху екбер" носећи одсечену главу девојчице у руци. Поједини медији известили су тада да је жена претила да ће се дићи у ваздух. Тај језив снимак можете погледати ОВДЕ.
Прочитајте још:НИЈЕДАН АЛАХ ЈЕ НЕЋЕ НАГРАДИТИ: Оптужница против дадиље монструма која је одсекла главу малој Настји (ВИДЕО)ОДРУБИЛИ МУ ГЛАВУ: Снимак прекланог курдског борца! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО 18+)
Извор: Дејли мејл, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА