Најновије

ПУШКОВ ПРОЗИВА КАМЕРОНА: Сними филм, па можда и убедиш Британце!

МОСКВА - Шеф Комитета за међународна питања руске Државне думе Алексеј Пушков изјавио је да британски премијер Дејвид Камерон на све начине покушава да наговори Британце да на референдуму гласају за останак у ЕУ, те да у ту сврху користи и наводну „руску претњу“.
Пушков (Фото: ЈуТјуб)

Пушков (Фото: ЈуТјуб)

Пушков је, коментаришући Камеронову изјаву, на свом Твитер профилу иронично посаветовао британском премијеру да о томе сними нови филм, поредећи тренутну ситуацију са оном када је енглеска телевизија Би-Би-Си објавила филм о измишљеном нападу Русије на балтичке земље. Претходно је британски премијер Дејвид Камерон рекао да је „руска претња“ један од разлога због којих би Велика Британија требало да остане у саставу Европске уније. Он је за британски лист „Телеграф“ рекао да је референдум, заказан за 23. јун, прекретница за Краљевство и да ће од тога зависити будућност земље, која са собом носи ризик за економију, безбедност и репутацију Велике Британије.
Прочитајте још:ЏИХАДИСТА ОСКАРОВАЦ: Снимио сопствену смрт! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)ЕРДОГАН НАЧИСТО ПОЛУДЕО: Гранатирао Исламску државу – у сред примирја!
Извор: Восток

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА