Најновије

Слађа шокирала изјавом: Имам фотографију премијерове алатке!

Слађана Петрушић наставља да интригира јавност својим непромишљеним изјавама.
Секси Слађа (Фото: Јутјуб)

Секси Слађа (Фото: Јутјуб)

Певачица, која је недавно признала да је измислила да је у вези Миланом Поповићем, у ријалитију „Парови“ открила је да има фотографију полног органа премијера Хрватске. Петрушићева није рекла да ли мисли на актуелног председника владе Хрватске Тихомира Орешковића или бившег Зорана Милановића, који је био на тој позицији кад је она ушла у „Парове“. - Не верујем да су изговорили: „Ма ко је та Слађа, пусти то“. Ево, као што за Миљану Кулић кажу да прогања певаче по Србији, тако у мојој земљи кажу да ја прогањам политичаре - огорчено је рекла Слађа на питање водитељке зашто људи у Хрватској избегавају да причају о њој. Матора није поверовала Слађи да је блиска с хрватским премијером.

Претња

- Немојте да ме за..бавате да премијер Хрватске прича о једној Слађани Петрушић. Да премијер даје изјаве о једној певаљки из ријалитија „Парови“. Дајте, молим вас - рекла је Томићева што је Петрушићеву испровоцирало: - Па кад већ имам слику његове алатке, ред би био да каже неку лепу реч о мени, или ће алатка да изађе у јавност. Он каже да не познаје Слађу Петрушић. Па, да ли је то нормално? То није шала - рекла је она и наставила да прича како је блиска с моћним људима. - На промоцији мог ЦД били су политичари, полицајци, комуналци и мој колега Раде Лацковић. То је био народњачки ЦД, а дошао ми је политичар из Осијека коме је папа лично уручио награду. Људи су остали у шоку кад су видели ко је све био. Зато ми није јасно зашто ме људи у Хрватској не воле - причала је певачица

Бивши политичар

Међутим, кад је водитељка видела да је враг однео шалу и да се Петрушићева распричала, спустила је лопту и рекла да певачица мисли на неког бившег премијера. Иначе, пре овог признања, Слађа се хвалила да се тајно виђала са председником ХДЗ Томиславом Карамарком. - Рекао ми је и да нећемо смети да се виђамо на јавним местима пошто је он министар... Онда је почео да ме зивка, месецима ме је звао и дању и ноћу, свашта ми је причао. Морам признати у једном тренутку је чак био и почео да ми се свиђа. Он је тад био у вези са бизнисменком Аном Шарић.
Прочитајте још:Види, види, ко је то венчао Цецу и Аркана? Мрачна тајна са свадбе века! (ФОТО)ЕСТРАДНИ РАТ: Брена сведочи против Мирослава!ЗАИГРАЛИ СЕ: Тијана Ајфон заносно лизала Брендона (ВИДЕО)ТУЧА НА ФАРМИ: Наталија патосирала Зорицу Марковић (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА