Најновије

ПА, ДА ЛИ ЈЕ ОВО ПРОСТИТУЦИЈА?! Данијела: Добила сам паре за секс са Змајем! Ево колико

Корпулентна старлета, која је прошле недеље успешно обавила задатак - поред пет минута славе и недељног хонорара - успела је да Илију Граховца врати у први план, што је и био циљ телевизије Хепи.
Данијела Поплићановић (фото: Јутјуб принтскрин)

Данијела Поплићановић (фото: Јутјуб принтскрин)

Дојучерашња учесница ријалити шоуа „Парови“ Данијела Поплићановић добила је 1.500 евра за секс са Змајем од Шипова и само је због тога и ушла у шоу, открива Курир Старс.
Ниједна није хтела да пристане, све до Данијеле
Према сазнањима Старса, продукција тог шоу-програма месецима је тражила жену која ће пристати на секс са Змајем од Шипова. - Хепи је по сваку цену желео да Змаја опет учини интересантним, а како секс све продаје, смислили су да му нађу неку жену с којом би имао сексуални однос, па макар само једном! Али то није било тако лако, јер ниједна од пријављених кандидаткиња није хтела ни да га пипне, а камоли да легне с њим! Кад се Данијела пријавила за учешће, одмах им је рекла да је спремна на све, а њихов услов за њен улазак био је сексуални чин с Граховцем. Онда је пало ценкање - тврди извор Старса из продукције „срећне телевизије“. - Данијела је тражила да Змај користи заштиту, да секс траје кратко и да добије посебан хонорар за то. На крају је пао договор да за акцију испод чаршава са Илијом добије новчани бонус од 1.500 евра - прича извор. Данијела и Змај одрадили су договорено, снимак секса пуштен је у јавност, а она је по договору, одмах након испуњења задатка, напустила „Парове“. Миломиру Марићу није било свеједно кад су му се јавили новинари Курир Старса. - Ма, није она наручена за Змаја. Ето, била је и с Ненадом Маринковићем Гастозом пре тога, и то на сплаву на којем је радила. Тај податак сигурно не знате. Једноставно, Змај се наљутио на њу и није позвао своје фанове да гласају за њу, па је испала. Девојка је то желела да уради, и урадила је - уверавао је Марић.
Змај није био баш ватрен
После више покушаја Данијела Поплићановић је одговорила на позиве из редакције и потврдила информације. - Тачно је да сам добила новац за секс са Змајем! Није се баш прославио, али нема везе, сад ми баш недостаје. Поново бих ушла у „Парове“ и спавала с њим, али и с било којим другим мушкарцем, ако добро плате. Ја сам се показала у правом светлу и поносна сам због тога. Желим да ме људи препознају на улици и да се фотографишу са мном - рекла је Данијела за Старс.
Прочитајте још:
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА