Најновије

БОРКО ИМА НОВОГ ИДОЛА: Прво је био Ципрас, па Корбин, а погледајте на кога се сада ложи!

БЕОГРАД - Од првих корака издвајања из ДС-а, Борко Стефановић, лидер новоосноване партије "Левица Србије", етикетирао се и поистовећивао са страним политичарима.
Борко Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

Борко Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

Прво је то био Алексис Ципрас, лидер Сиризе из Грчке, па је тако ДС под утицајем Стефановића у више наврата најављивао својеврсну "сиризацију" Демократске странке. Затим је Стефановић, већ у тренутку оснивања своје странке, био фан Џеремија Корбина, лидера Лабуристичке партије из Велике Британије, чије успехе Стефановић веома често прати и велича на Твитеру, а сада Стефановић свој политички лик брендира потпуно новим ликом. То је, веровали или не, један од кандидата за америчког председника, Берни Сандерс. Стефановић је ретвитовао фотографију коју су објавиле активисткиње Левице Србије, а уз коју је написано "Женски фронт левице са Берни Сандерсом". На фотографији су све жене, а у средини Б.С., односно, Берни Сандерс, тј. Борко Стефановић. Све у свему, могло би се закључити да је Стефановићева оригиналност на домаћој политичкој сцени у томе што много копира стране политичаре. Интересантно, погледајте:
Прочитајте још:Двери с Борком у коалицији?РУСКИ МЕДИЈИ: Николић обећао Путину да ће Србија остати далеко до војних савеза
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА