Најновије

МИЛИЋЕВА СПРЕМА СКАНДАЛ: Жели да увуче државне званичнике Србије у удар на Путина!

БЕОГРАД - Јелена Милић, директорка организације ЦЕАС и главна НАТО лобисткиња у Србији, спрема још једну конференцију која ће, судећи према објави званичног сајта ове организације, бити отворено анти-руска, али не само то - него је реч о конференцији која ће бити још један отворени удар на лик и дело руског председника, Владимира Путина.
Јелена Милић (Фото: ЈуТјуб)

Јелена Милић (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, у званичном саопштењу ове организације, а по питању предстојеће конференције најављене за 18.03.2016. године, отворено се у негативном и дискриминаторском тону говори о Владимиру Путину и Русији. Организација ЦЕАС губи сваки оквир нормалног понашања и постепено њихови јавни наступи прерастају у отворени говор мржње наспрам Русије и руског председника Владимира Путина, а овај говор мржње је већ увелико заступљен на званичном Твитер профилу директорке Јелене Милић. На предстојећој конференцији ће бити представљена нова студија организације ЦЕАС под називом "Редовно у ванредним ситуацијама - Унапређење система управљања кризама и планирања у ванредним ситуацијама у Србији у складу са Индивидуалним акционим планом Србије са НАТО и процесом европских интеграција Србије." Милићева у тренутно проглашеном ванредном стању не види ништа друго до једне велике проруске пропаганде, па тако у саопштењу организације ЦЕАС пише следеће: "Путинови хидрометеоролози и про-Путинове структуре у Србији објавиле су ових дана скоро апокалиптичну хидрометеоролошку процену за наредни период, и одмах понудили помоћ у авионима". Како стоје ствари, по перцепцији главне НАТО лобисткиње у Србији, поплаве у Србији би лакше биле поднете да није Руса да нам притекну у помоћ, односно, према перцепцији Јелене Милић - у Србији нису проблем поплаве, него руска помоћ у току тих поплава. Милићева ће овом конференцијом покушати још једном да увери јавност Србије да треба да се ослонимо и имамо поверење у, како је углавном у Србији људи виде - злочиначку организацију НАТО, али је "мало" у раскораку са стварношћу, јер је факт да је Србија у току најгорих поплава реалну и значајну помоћ добила једино од Русије, а да се НАТО алијанса коју Милићева промовише као некакав "потенцијални фактор српске безбедности" готово није ни јавила, о чему су писали сви српски медији и говорили скоро сви српски државници, укључујући и Александра Вучића, премијера Србије. Оно што је највећа опасност ове конференције јесте то што ће у овај отворени говор мржње наспрам Русије, Милићева покушати да увуче и званичне представнике државе Србије. "На скуп су позвани представници релевантних државних институција, организација цивилног друштва, политичких партија и дипломатске заједнице. ЦЕАС ће свакако покушати да као говорници на скупу учествују и представници надлежних државних инситуција, о чијем ћемо вас евентуалном пристанку благовремено обавестити." - стоји у званичном саопштењу организације ЦЕАС.
Прочитајте још:БОРКО ИМА НОВОГ ИДОЛА: Прво је био Ципрас, па Корбин, а погледајте на кога се сада ложи!ОТКРИВЕНО ПОСЛЕ 20 ГОДИНА: Ево о чему су Милошевић и Јељцин причали на мистериозном састанку!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА