Најновије

ИЛИЋ АПЕЛУЈЕ ДА СЕ НЕ ПОМИЊЕ ИНЦИДЕНТ: Жали сина, али и нападача

Чачак - Министар Велимир Илић изјавио је да је његов син Јован пре две вечери лакше повређен у инциденту у угоститељском објекту у Чачку.
Велимир Илић, министар за ванредне ситуације (фото: Јутјуб принтскрин)

Велимир Илић, министар за ванредне ситуације (фото: Јутјуб принтскрин)

Осим тога, он је упутио молбу медијима да даље не злоупотребљавају тај немио догађај у политичке сврхе и не експлоатишу га у тек започетој предизборној кампањи. Београдски медији јавили су да је у тучи у једном чачанском кафићу Јован извукао "дебљи крај". Такође су пренели да је министар Илић изјавио да је његовог сина "неки наркоман погодио флашом у главу". "Најпре истичем да је мој син ударен са леђа, флашом у главу, од стране непознатог младића, кога и не познајемо. Није тачно да сам изјавио да је нападач наркоман, из простог разлога што и не знам о коме се ради", наводи се у Илићевој писаној изјави. Он је истакао да због свега што се догодило његовом детету није ни најмање срећан али да, упркос свему, момка који је брутално насрнуо Јована неће кривично гонити, јер и њега дубоко жали. "Желим да у потпуности останем достојанствен и коректан, без намере за продубљивањем било каквих сукоба и распиривањем додатних страсти", истакао је Илић. Он је, такође, захвалио Полицијској управи у Чачку, као и дежурним лекарима и осталом здравственом особљу чачанске Опште болнице, на правовременој интервенцији, односно квалитетном указивању помоћи његовом сину.
Прочитајте још:МИШКОВИЋЕВ СУДИЈА О НАПУШТАЊУ СУДСТВА: „Светла су била погашена, чекао ме хладан израз лица…“ОНИ НАС КАМЕНОМ, МИ ЊИХ ХЛЕБОМ: Србија спречила терористички напад на САД!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА