Најновије

ТАДИЋА НЕМА НА ЛИСТИ: РИК прогласио листу коалиције

БЕОГРАД - Републичка изборна комисија (РИК) прогласила је данас листу "Борис Тадић, Чедомир Јовановић - Савез за бољу Србију - ЛДП-ЛСВ-СДС". То је седма листа, која је проглашена за предстојеће парламентарне изборе.
Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

Први на листи је лидер ЛСВ Ненад Чанак, други је лидер ЛДП Чедомир Јовановић, а на листи нема председника СДС Бориса Тадића. Међу првих 10 кандидата те коалиције за будуће посланице су Нада Лазић (ЛСВ), Марко Ђуришић (СДС), Наташа Мићић (ЛДП), Горан Богдановић (СДС), Ненад Милић (ЛДП), а утврђено је да је ту листу подржало 13.673 грађана, правно ваљаним изјавама. РИК је констатовао престанак чланства у тој комисији Ненаду Константиновићу из СДС, с обзиром на то да закон забрањује да кандидат за посланике буде у РИК-у. У проширени састав РИК-а, у име коалиције чија је листа проглашена, именовани су Ива Ђинђић-Ћосић, као члан РИК-а и Драган Нинковић, као заменик члана.
Прочитајте још:ОТПОРАШ РУШИО МИЛА, САД ПОКУШАВА ВУЧИЋА: Пајтић ангажује специјалисту за преврате!Шешеља не хапсе у хашком року!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА