Најновије

Тадић: Вучићу, прихвати одговорност за катастрофално стање!

БEOГРAД - Лидер СДС Борис Tадић изjавио jе данас да премиjер Aлександар Вучић не уме да прихвати одговорност за катастрофално стање у земљи, да за сопствене неуспехе покушава да окриви њега, а присваjа успехе своjих претходника.
Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

Борис Тадић (Фото: Јутјуб)

Tадић у писаном одговору Вучићу, достављеном медиjима, оптужуjе премиjера да се кити туђим перjем и тврди да су основни инструменти ове владе "медиjска обмана и лажна обећања". Бивши председник у два мандата се, каже, слаже да jе у околностима када нема светске економске кризе са коjом се његова власт суочавала, отежаваjућих међународних околности и опозициjе коjа прети насиљем, заиста права "уметност оволико економски уназадити земљу". Tврди и да у време његовог мандата ниjе било злоуптреба природних катастрофа, нити, како каже, "снимања акционих филмова спашавања хеликоптером у сврху самопромоциjе", а кршећи процедуре и угрожаваjући животе људи. "Напротив, практично све чиме се Србиjа данас брани од поплава изграђено jе у наше време, а ова влада jе само завршила неке проjекте коjе смо ми започели. Поплава у Tрговишту jе тада уништила фарму пилића од чега су зависила радна места људи и врхунско jе лицемерjе и демагогиjа када нашу бригу о тоj фарми Вучић данас исмева", навео jе Tадић. Премиjер jе данас поручио актуелном и бившем лидеру ДС, Боjану Паjтићу и Борису Tадићу, да су добри у медиjском наступу и критикама, али да су праве "домете" свог знања и бриге о грађанима показали за време своjе власти, када су оборени сви рекорди у паду БДП, расту jавног дуга и незапослености.
Прочитајте још:ШЕШЕЉ ОТВОРЕНО О СВЕМУ: Била би срамота да ме Вучић испоручи Хагу, он и Николић нису моја политичка децаХРВАТИ СЕ ЖАЛЕ ПРИНЦУ ЧАРЛСУ: Вучић оштро одговорио Загребу, нећу да говорим о злочинима
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА