Најновије

ВУЧИЋ: Укидамо ванредну ситиуацију, али остајемо на опрезу!

Премијер Александар Вучић обишао је данас припаднике МУП-а, Војске Србије и осталих служби који су последњих дана радили на превентивном утврђивању насипа Чиковац у селу Велико Поље, код Обреновца.
Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

У обиласку санираног насипа, који спречава да се поток Чиковац излије, су и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, министар обране Зоран Ðорђевић и председник општине Обреновац Мирослав Чучковић. Том приликом премијер је најавио да ће данас бити укинута ванредна ситуација због поплава, али да екипе остају на опрезу. Премијер је потом показао и мапу на којој се јасно види шта је све урађено у превенцији и спречавању поплава, Поток Чиковац, који се улива у Саву, 2014. године пробио је насип и поплавио тај део Обреновца. Радови на санацији оштећења у сливу река Колубаре и Саве на територији градске општине Обреновац финансирала је Влада Србије, а извело ЈВП Београд воде.
Прочитајте још:ШЕШЕЉ ОТВОРЕНО О СВЕМУ: Била би срамота да ме Вучић испоручи Хагу, он и Николић нису моја политичка децаХРВАТИ СЕ ЖАЛЕ ПРИНЦУ ЧАРЛСУ: Вучић оштро одговорио Загребу, нећу да говорим о злочинимаЗванично осам листа на изборима за Нови Сад
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА