Најновије

Американци опструишу најбољег на све начине: Новаку дали само 19 сати да се одмори за нови меч!

Срамно се понашају организатори Индијан Велса према Новаку Ђоковићу, бар када се погледа распоред који су му наменили у завршници турнира на коме брани две узастопне титуле.
Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Иако је у питању најбољи тенисер на планети, који је притом у четири наврата освајао поменути турнир, организатори овог надметања нису имали обзира према њему када су одређивали када ће ко на терен у осмини финала. Ђоковић је, наиме, после велике борбе савладао Филипа Колшрајбера са 7:5, 7:5 и тај меч завршио око 21 сата по локалном времену. А већ око 16 часова по локалном, односно око поноћи по средњеевропском времену, поново ће морати да наступи, односно само 19 сати по окончању претходног меча! Тада ће играти против Фелисијана Лопеза, а тачан почетак тог меча, четвртог по реду на централном терену, зависиће од тока и трајања три претходна. Почев у 11 сати по локалном, односно од 19 сати по средњеевропском времену, пре Новака и Фелисијана на игралиште ће изаћи Ришар Гаске и Марин Чилић, па Агњешка Радванска и Петра Квитова, а онда и Рафаел Надал и Александар Зверев. Нема сумње да су организатори турнира у Индијан Велсу могли да "светском броју 1", четвороструком шампиону и актуелном браниоцу трона, омогуће додатан предах. Ако не већ у виду наступа дан касније, а онда бар у каснијем, вечерњем термину, што је овога пута омогућено Серени Вилијамс и Симони Халеп, односно Доминику Тијему и Жо-Вилфреду Цонги.
Прочитајте још:ЉУБОМОРА: Федереров дневник увреда на рачун ЂоковићаНовак погодио скупљачицу лопти у главу, а онда јој изазвао осмех на лице (ВИДЕО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА