Најновије

МОСКВА ОКРЕЋЕ НОВИ ЛИСТ: Русија преиспитује сарадњу са ЕУ!

Руски спољнополитички ресор преиспитује принципе сарадње са земљама ЕУ.

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Министарство иностраних послова Русије заједно са другим ресорима преиспитује принципе сарадње са земљама ЕУ, саопштио је „Интерфакс“, позивајући се на дипломатски ресор.

„Испитујемо све ресоре, структуре које су сарађивале са ЕУ у различитим правцима — а то је 18 сектора, a сваки сектор има своје подгрупе — шта је за њих интересантно, а шта није, чега би се требало отарасити“, рекли су у Министарству спољних послова. Према мишљењу дипломате, не може се водити сарадња по шеми „као пре“, пошто земље ЕУ себе сматрају страном која може да указује руским колегама „шта да раде, а шта не“. Русији тако нешто није потребно. „Могеринијева има неколико области сарадње са Русијом за које је заинтересована ЕУ. Ми оцењујемо она питања која за нас представљају несумњив интерес“, додао је он.
Прочитајте још:ПРВИ АМЕРИЧКИ ОБАВЕШТАЈАЦ УПОЗОРАВА: САД и Јапан само ратом могу да спрече настанак „Велике кинеске нације“, а за то немају петље!(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КАКАВ МОНСТРУМ! Прегазио дечака комбијем – два пута!
Извор: rs.sputniknews.com  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА