Најновије

ИСКОРИСТИЛА ВЕЧЕ: Овако изгледа Тијана Ајфон после секса (ФОТО 18+)

Старлета Тијана Ајфон напустила је вилу „Парова“ на 24 часа, а током боравка у спољном свету стигла је да се проведе у граду, али и у кревету.
Тијана Ајфон (Фото: ТВ Хепи)

Тијана Ајфон (Фото: ТВ Хепи)

Тијана је након изласка из виле „Парова“ отишла са друштвом у провод, а њена другарица Мими Оро спремно је дочекала другарицу у сепареу. Весела екипа је у клубу уживала до раних јутарњих часова, али је Тијана очито решила да искористи сваки тренутак „на слободи“. - Тијана је упознала једног дечка у клубу, он је дошао у њен сепаре, јер је познавао старлетиног друга. Током вечери су играли и наздрављали, а како је време одмицало, Тијана је све присније комуницирала с њим. Попили су сви поприлично, а око 4 сата ујутру кренули су кући. Тијана је желела још да се забавља, па је то рекла Мими, која се кратко расправљала са њом и потом отишла својим путем - рекао је извор и наставио: - Са Тијаном је остао тај дечко, а она га је све време грлила, а онда је он подигао и унео у аутомобил. Одвезли су се у његов стан, а након акције у соби, Тијана је хтела да се истушира. Дечко јој је рекао у шали да извири из кабине и сликао ју је. Тијана је била весела и припита, тако да није придавала значај томе што је неко усликао голу. Код њега је провела ноћ, па је ујутру само свратила кући да се поздрави са родитељима и отишла назад у ријалити - завршава извор. Подсећамо, Тијана Ајфон позната је по скандалима и бурним аферама, а више пута је у медијима повезивана са политичарима, бизнисменима и јавним личностима.
Прочитајте још:ОПЕТ СЕКС НА ФАРМИ? Филип дохватио Mоделсицу (ВИДЕО)ГОЛА ТАМАРА ЂУРИЋ! Старлета показала велике груди! (ХОТ ФОТО)Због ове моје особине не знам колико ћу још да живим: Ксенија Пајчин најавила сопствену смрт! (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА