Најновије

ПУТИН ОТКРИО: Руси Асаду оставили системе Панцир и С-300 (ФОТО/ВИДЕО)

Противваздушни системи "Панцир" и "С-300" остају на дужности у Сирији, рекао је председник Русије Владимир Путин на додели годишњих државних награда. Путин је, обраћајући се припадницима Оружаних снага Русије који су се вратили из Сирије, да ће руски системи и штитити небо Сирије.
Панцир остаје у Сирији (Фото: Tvzvezda.ru)

Панцир остаје у Сирији (Фото: Tvzvezda.ru)

Путин је рекао да је Русија интервенцијом у Сирији показала своју неспорну лидерску позицију у борби против тероризма. Он је рекао да Русија неће бити укључена у унутрашње сукобе у Сирији и да будућност земље треба да дефинишу њени грађани.   - Главни циљ наше акције у Сирији да се заустави глобална страшна несрећа, и да спречимо да се тероризам прошири и на Русију - рекао је он. Председник Русије је додао да армија Сирије, коју Русија подржава, сада може да се сурпотстави терористима и поврати територије које су терористи заузели. Иако Москва не жели да враћа снаге у Сирију, та опција је отворена уколико буде неопходно, казао је Путин. Како тече офанзива Сиријске арапске армије на Палмиру, након вести да се Руси повлаче, можете видети ОВДЕ.
Прочитајте још:Руси тестирају ракету пет пута бржу од звукаПРЉАВА АМЕРИЧКА КАМПАЊА: Tрампов снимак „демонизуjе слику о Русиjи“
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА