Најновије

САМО ШТО ЈЕ УШАО У ЋЕЛИЈУ: Кристијанов телефон се пријавио на Вибер!

Кристијан Голубовић, бивши фармер и осуђени криминалац, који се од пре два дана налази на одслужењу затворске казне у Забели, решио је да његов телефон остане активан, те се исте вечери када је ушао у ћелију путем мобилног телефона преузео једну андроид апликацију за комуникацију.
Кристијан Голубовић (фото: Јутјуб принтскрин)

Кристијан Голубовић (фото: Јутјуб принтскрин)

Наиме, број Кристијана Голубовића појавио се на листи корисника апликације Вибер, а како никоме није јасно како жестоки момак користи телефон док је у затвору, новинари су позвали познати број, да би утврдили ко њиме управља сада. - Ја сам Кристијанов кум Давор, код мене је његов телефон. Јуче сам инсталирао неке апликације да бих послао нешто, а Кристијан ме је замолио да његов телефон буде код мене док је он на одслужењу казне - рекао је за Ало Кристијанов кум, иако се Голубовић у неколико наврата, током боравка на имању у Лисовићу, хвалио како је у затвору поседовао мобилни телефон, па не би изненадило да то покуша и сада.
Прочитајте још:
Подсећања ради, Кристијан је већ имао неколико захтева у вези са боравком у затвору, а писало се и да ће Голубовић имати посебно обезбеђење током одслужења, због чега су га поредили са Милорадом Улемеком Легијом. Иако је одслужење четири године робије покушао да одложи, уз образложење да мора да брине о болесној мајци, то му није пошло за руком, већ је у среду приведен. Извор: Ало!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА